latinica  ћирилица
14/03/2018 |  16:07 ⇒ 19:03 | Аутор: РТРС

Куп Србије: Мук у Шапцу, Звезда без полуфинала! (ВИДЕО/ФОТО)

Фудбалери Црвене звезде сензационално су елиминисани из четвртфинала Купа Србије, пошто је Мачва послије бољег извођења пенала била боља од црвено-бијелих-5:4. Након 90 минута било је 0:0.
(Фото:Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija) -
(Фото:Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija)

Црвено-бијели нису успјели да затресу мрежу противника након 90 минута, па су елиминисани, и то у пенал серији.

Шапчани су били смиренији, погодили су свих пет пенала, док је промашен једанаестерац Немање Радоњића коштао изабранике Владана Милојевића пласмана у наредну фазу.

Тако лидер Суперлиге ни ове сезоне неће успјети да освоји трофеј у најмасовнијем такмичењу, па ће и послије 10 година остати без дупле круне.

Црвено-бијели су имали већи посјед лопте током меча, али нису успјели да савладају голмана Пулетића. Са друге стране, Мачва је у неколико наврата била близу постизања гола, а у другом полувремену им је поништен гол.

Бранилац трофеја Партизан пласирао се у полуфинале Купа Србије пошто је у Ивањици савладао екипу Јавора резултатом 2:0. Лидер Суперлиге Црвена звезда гост је Мачве у Шапцу.

Мирослав Ђукић (Фото: Getty Images)

Партизан је на везане побједе чекао од новембра прошле године.

Поготке за црно-бијеле постигли су Ожеговић у 65. и Милетић у 67. минуту сусрета.

Фудбалери Чукаричког и Младости из Лучана посљедњи су полуфиналисти Купа Србије. Екипа са Бановог брда савладала је у гостима у Крушевцу Напредак са 2:0, док је Младост у Новом Саду минималним резултатом побиједила Војводину.

Термини наредних рунди:

Први полуфинални меч – 18. април
Други полуфинални меч – 09.мај
Финални меч – 23. мај