latinica  ћирилица
14/03/2018 |  12:26 ⇒ 16:25 | Аутор: ТАНЈУГ

Ђоковић наступа у Мајамију

Ђоковић је постављен за 12. носиоца на мастерсу који се одржава од 21. марта до 1. априла. Учешће потврдили и бранилац титуле Роџер Федерер, Марин Чилић, Григор Димитров...

Најбољи српски тенисер у историји Новак Ђоковић наступиће на мастерсу у Мајамију, објавили су организатори турнира. Ђоковић је постављен за 12. носиоца на турниру који се одржава од 21. марта до 1. априла.

Новак је послије пораза од Јапанца Тара Данијела у другом колу Индијан Велса признао да је пожурио са повратком на терен након операције лакта и најавио да ће у договору са својим тимом донијети одлуку о игрању на Флориди која је, према списку играча у Мајамија, потврдна.

Прошле године није учествовао на турниру који је освајао шест пута, па има прилику да освоји велики број бодова и поправи пласман на АТП листи (14. мјесто).

Наступ на другом мастерсу у сезони потврдили су бранилац титуле Роџер Федерер, Марин Чилић, Григор Димитров, Александер Зверев, као и српски тенисери Филип Крајиновић, Виктор Троицки, Душан Лајовић...