latinica  ћирилица
12/03/2018 |  18:40 ⇒ 21:06 | Аутор: РТРС

Промовисан албум "У небоглед" приједорске групе Тату (ВИДЕО)

Приједорска група Тату у мултимедијалној сали Радио-телевизије Републике Српске, промовисала је албум "У небоглед". Ово је четврти албум приједорског састава, а први који су издали за продукцијску кућу Радио-телевизије Републике Српске.
Промоција албума "У небоглед" групе Тату - Фото: РТРС
Промоција албума "У небоглед" групе ТатуФото: РТРС

Музику је лако удахнути, јер се ради о умјетности која не познаје границе. Ствараоци одлазе, али њихова дјела остају нама на чување. Далибор Поповић Микша, умјетност је живио. То се осјети у свим његовим дјелима.

Албум "У небоглед" изродио је изузетне пјесме. Сада је дошао ред да публика чује сингл "Пара". Спот је рађен под палицом продукцијске куће Радио-телевизије Републике Српске и својеврстан је омаж великом човјеку који нас је прерано напустио.

- Читава ова ситуација је изузетно дирљива и једно велико хвала РТРС-у за сав ангажман око групе Тату. Ми ћемо и даље остати скромни као што смо и били - рекао је Михајло Вукић, члан ове групе.

Маја Татић, уредник Музичке продукције РТРС-а, истакла је да ће и наредни албуми групе Тату бити рађени са истим жаром, уз сјећање и захвалност Далибору Поповићу Микши.

"Тату трибјут најт" биће одржан сутра у бањалучком Рок симфони кафеу, с почетком у 19.00 часова. Бројне колеге, пријатељи и истински поштоваоци групе Тату, музиком ће зачинити ово интимно дружење.

- Позивамо све људе да нам се придруже и да на неки начин Трибјут најт, омаж посвећен Микши, увеличамо и покажемо колико је његов рад и рад бенда Тату битан - рекла је Дуња Ивић, продуцент у Сектору промоције Радио-телевизије Републике Српске.

Сингл "Пара" приједорског састава Тату премијерно ће бити приказан сутра, у 20.10 часова, на програму Радио-телевизије Републике Српске.