latinica  ћирилица
12/03/2018 |  08:20 ⇒ 08:27 | Аутор: РТРС

Ђоковић: Није ни требало да будем овдје! Као да је први пут...

Српски тенисер Новак Ђоковић је послије пораза од Јапанца Таро Данијела (7:6, 4:6, 6:1) истакао да није ни имао велика очекивања од турнира у Индијан Велсу јер је од операције лакта прошло тек пет-шест недјеља.
Новак Ђоковић - Фото: РТРС
Новак ЂоковићФото: РТРС

"Желио бих да честитам свом ривалу јер се борио и показао сјајан дух на терену. Ја сам се осјећао као да играм први меч на АТП туру, веома чудно... Потпуно сам изгубио ритам, све, мучио сам се и са здрављем претходних недјеља. Захвалан сам што сам био на терену тако брзо послије повреде, али истовремено се уопште не осјећам добро", рекао је Ђоковић послије пораза у другој рунди турнира који је пет пута освајао.

Ђоковић је потом наговијестио да је можда и поранио са повратком на терен.

"Недостаје ми такмичење, али морам да разговарам са тимом и да смислимо стратегију како ћемо даље. Бог нам увијек зада неки изазов када га најмање очекујемо. Увијек постоји нешто добро у свему, за све постоји разлог", каже тренутно 13. тенисер свијета и додаје:

"Није ни требало да будем овдје, оперисао сам се прије пет-шест недјеља, тако да није било очекивања овдје. Нисам успио да пронађем ритам, поготово на бекхенду који ми је увијек био чврст као стијена. И то је дио некарактеристичних околности у којима сам тренутно".

Новак није желио да одговара на питања у вези са операцијом у Швајцарској.

"Прочитајте моје саопштење, тамо све пише", додао је.

Извор: Независне новине