latinica  ћирилица
10/03/2018 |  12:30 ⇒ 13:26 | Аутор: РТРС

На "Прњавор опену" 250 такмичара из четири земље

У Прњавору је данас отворен 16. Међународни теквондо турнир "Прњавор опен 2018" на којем учествује 250 такмичара из 20 клубова из Србије, Хрватске, Словеније, Републике Српске и Федерације БиХ.
Прњавор: Теквондо турнир - Фото: СРНА
Прњавор: Теквондо турнирФото: СРНА

Турнир је отворио начелник Општинског одјељења за локални економски развој и друштвене дјелатности Љубиша Шикарац, који је рекао да ће Општинска управа увијек подржавати добро организоване турнире који промовишу спорт и позитивне вриједности које Прњавор има.

Домаћин турнира, који је организован поводом обиљежавања 24. марта, Дана општине Прњавор, је Теквондо клуб "Прњавор".

Предсједник и тренер клуба Бранислав Његован изразио је задовољство присуством великог броја такмичара који ће показати борилачке вјештине у формама и борбама у три старосне категорије.

"Надамо се да ћемо, као домаћини, оправдати очекивања свих учесника, да ће такмичење протећи у најбољем реду, у спортској, фер и коректној атмосфери" , рекао је Његован.

Теквондо клуб "Прњавор" за 25 година постојања учествовао је на свим званичним првенствима у Републици Српској, ФБиХ и бројним међународним турнирима.

Због добрих резултата и освојених бројних медаља неколико година узастопно проглашавани су за најуспјешнији спортски колектив у општини Прњавор.

Актуелни су јуниорски и сениорски прваци БиХ у мушкој и женској конкуренцији.

Извор: СРНА