latinica  ћирилица
21/02/2018 |  09:28 ⇒ 09:32 | Аутор: РТРС

Власник ресторана одбио да услужи милионера који се представио као бескућник (ВИДЕО)

Јутјуб звијезда Коби Персин је направио необичан друштвени експеримент који показује да никада не треба оцјењивати "књигу према корицама".
Дошао је до ресторана као бескућник и затражио сто (фото: Coby Persin / youtube) -
Дошао је до ресторана као бескућник и затражио сто (фото: Coby Persin / youtube)

На снимку који је овај 23-годишњак објавио на Јутјубу он се обукао тако да изгледа као бескућник и са собом је носио црну кесу за ђубре. Тако је пришао једном ресторану и упитао домаћина да ли може да добије сто.

Међутим, власник ресторана му је блокирао улаз и одговорио да не вјерује да је то могуће јер је, как је објаснио његовом ресторан прескуп за бескућнике. Коби је покушао још једном, упитавши га да ли може да погледа јеловник. Редкао је и да има доста новаца. Неумољиви власник ресторана га је поново одбио и у путио на неки од Мекдонадсових ресторана. 

Затим је Коби почео да зове свог пријатеља, али га је домаћин замолио да телефонира негдје изван дворишта ресторана.
У томе тренутку, испред ресторана стигао је човјек у "Ролс Ројсу", Кобијев пријатељ који је из гепека извадио ташну додао је Кобију.

Тада је услиједио шок за власника ресторана након што му је Коби показао да у њој има милион долара.

"Рекао сам ти да имам новац. Оно што је сулудо јесте начин на који судиш о људима само на основу изгледа. Можда купим ово мјесто само да бих те отпустио", рекао је Коби.

Извор: Блиц