latinica  ћирилица
12/02/2018 |  14:03 ⇒ 17:09 | Аутор: РТРС

Процијењена вриједност набавке за санацију Студентског дома у Бањалуци

Министарство просвјете и културе Републике Српске објавило је данас на порталу јавних набавки обавјештење о набавци за санацију павиљона један са рестораном и павиљона два Студентског центар "Никола Тесла" у Бањалуци, за шта је процијењена вриједност набавке 2.700.000 КМ без ПДВ-а.
Министарство просвјете и културе Републике Српске - Фото: РТРС
Министарство просвјете и културе Републике СрпскеФото: РТРС

Рок за достављање понуда је 27. фебруар, наводе из ресорног министарства и подсјећају да је 23. јануара Влада Републике Српске усвојила информацију о санацији Јавне установе Студентски центар "Никола Тесла" у Бањалуци.

"Закључком о измјенама и допуни Закључка Владе Републике Српске, од 8. фебруара Министарство просвјете и културе задужено је да обезбиједи средства за санацију павиљона један са рестораном и павиљона два Студентског центра `Никола Тесла`, као и да спроведе процедуру јавне набавке путем отвореног поступка, у складу са Законом о јавним набавкама", наводи се у саопштењу.

Објекти бањалучког Студентског центра "Никола Тесла" претрпјели су велика оштећења у олујном невремену у децембру прошле године.

Министарство просвјете и културе, поштујући законом прописане процедуре, предузело је све потребне мјере како би оштећења што прије била санирана, те обезбијеђени адекватни услови за смјештај студената.