latinica  ћирилица
09/02/2018 |  18:57 ⇒ 19:10 | Аутор: РТРС

Стевандић: Уједињена Српска препознатљива свим генерацијама

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић рекао је данас у Градишци да је ова странка испунила циљ да буде препознатљива свим генерацијама, да је људи цијене као организовану странку са одличним економским пројектима и квалитетним људима, која води веома досљедну и чврсту националну политику.
Стевандић у Градишци - Фото: СРНА
Стевандић у ГрадишциФото: СРНА

Стевандић је данас у Градишци, заједно са своји замјеником Славком Дуњићем, уручио чланске карте члановима породице Чикић, осамнаестогодишњем Вуку, његовом оцу и дједу, Зорану и Сави, и деведесетогодишњем прадједу Мили.

Он је навео да Уједињена Српска има 50 градских и општинских одбора, и да је испунила циљ да се у сваком селу зна шта представља ова странка.

Стевандић је рекао да ће одлуку о учешћу на општим изборима донијети 2. и 3. марта на конвенцији странке у Требињу, на којој би требало донијети одлуку с којим политичким партијама ће ући у преизборну коалицију.

"Уједињена Српска тренутно има јако добру сарадњу са онима који заступају чврсту националну политику и мислим да ће у том правцу ићи и наша даља сарадња. Не смијемо дозволити да након општих избора у власти на нивоу БиХ остану људи који су подобни и понизни Бакиру Изетбеговићу и СДА, јер би то значило несагледиве посљедице по српски корпус", рекао је Стевандић.

Замјеник предсједника Уједињене Српске Славко Дуњић изразио је задовољство што се у странку учланила породица Чикић, најприје најмлађи Вук, а касније и његов отац, дјед и прадјед.

Дуњић је рекао да је Уједињена Српска почела припреме за опште изборе, иако ће они бити одржани тек у октобру, те оцијенио да уз добру страначку инфрастуктуру неће изостати ни добар резултат на изборима.

Вук Чикић је изразио задовољство што је постао нови члан Уједињене Српске и што су његов примјер слиједили отац, дјед и прадјед.

Најстарији члан Уједињене Српске у Градишци, деведесетогодишњи Миле Чикић рекао је да очекује да послије избора народу буде боље, те да се нада да ће дочекати изборе, на шта су му Стевандић и Дуњић поручили да не брине, јер му се поред толико доктора у странци ништа лоше не смије десити.

Извор: СРНА