latinica  ћирилица
19/01/2018 |  12:22 ⇒ 12:24 | Аутор: РТРС

Хјустон прејак за Минесоту, Кливленд угасио "магију"

Кошаркаши Хјустона савладали су Минесоту резултатом 116:98. Немања Бјелица је на терену провео седам минута и убацио пет поена. Кливленд бољи од Орланда 104:103, Дерик Роуз се вратио на паркет.

Хјустон је на свом терену убjедљиво савладао госте из Минесоте, а најефикаснији у побjедничкој екипи био је Ерик Гордон са 30 поена.

Детаљи са меча Хјустон – Минесота

Клинт Капела је додао 20, а један мање је убацио Крис Пол. 

У пораженој екипи, најефикаснији је био Џими Батлер са 23 поена, а један мање је постигао Карл Ентони Таунс.

Немања Бјелица је, након меча са Орландом и окршаја са Ароном Афлалом, одиграо седам минута за Тимбервулвсе, а постигао је пет поена, имао два скока и четири асистенције. 

Кошаркаши Портланда су на свом терену савладали Индијану, резултатом 100:86, а најефикаснији у побjедничкој екипи био је Лилард, који је убацио 26 поена. Јусуф Нуркић је додао 19.

Дарен Колисон и Виктор Оладипо су постигли по 23 поена у поразу Индијане.

Бостон је поражен на свом терену од Филаделфије, резултатом 89:80.

Домаћи тим је, у одсуству Кајрија Ирвинга, предводио Ал Хорфорд, са 14 постигнутих поена, колико је имао и Маркус Морис.

Одлична партија Џоела Ембида

Али, Келти нису имали рjешење за Џоела Ембида, који је постигао 26 поена, остварио 16 скокова и уписао шест асистенција. Дарио Шарић га је одлично пратио, са 16 постигнутих поена.

Занимљиво је било у Кливленду, гдjе је домаћи тим савладао Орландо са 104:103.

Томас је био најефикаснији у побjедничкој екипи, постигао је 21 поен, а Леброн Џејмс је додао 16. Дерик Роуз се коначно вратио на терен, а за 13 минута је убацио девет поена.

Детаљи са меча Кливленд – Орландо

Пејтон је био најрасположенији у дресу Орланда, убацио је 19 поена, а по 17 су додали Гордон и Фурније.

Извор:РТС