latinica  ћирилица
07/12/2017 |  16:14 | Аутор: РТРС

Шуман објавио списак за утакмицу против Швајцарске

Селектор рукометне репрезентације Босне и Херцеговине Билал Шуман, саопштио је списак рукометаша на које ће рачунати у двије предстојеће квалификацијске утакмице за Свјетско првенство против Швајцарске.
Рукометаши БиХ - Фото: nezavisne novine
Рукометаши БиХФото: nezavisne novine

На списку Шумана налази се 20 играча међу којима је и неколико повратника у А репрезентацију, а на списку су: Бењамин Бурић, Адмир Ахметашевић, Един Татар, Томислав Нуић, Ален Овчина, Фарук Вражалић, Срђан Предраговић, Владимир Врањеш, Сењамин Бурић, Мухамед Торомановић, Игор Мандић, Мирсад Терзић, Никола Прце, Марин Вегар, Марко Тarrabochia, Иван Карачић, Јосип Перић, Марко Панић, Дејан Малиновић и Ибрахим Хасељић.

"Змајеви" ће у квалификацијама за Свјетско првенство 10. јануара играти гостујућу утакмицу против Швајцарске, а три дана касније планирана је домаћа утакмица у Тузли са истом репрезентацијом.

"Немамо никаквих калкулација! Уколико размишљамо, а размишљамо о СП морамо све дати од себе да обје утакмице против Швицарске искористимо на најбољи могући начин, а то је побједа у двије утакмице. Анализираћемо противнике и максимално се припремити за одлучујуће утакмице наше репрезентације", изјавио је селектор репрезентације Билал Шуман.

Извор: Независне новине