latinica  ћирилица
06/12/2017 |  21:21 ⇒ 22:59 | Аутор: РТРС

Радмановић: Чланови Предсједништва БиХ немају договорену платформу (ВИДЕО)

Састанак чланова Предсједништва БиХ са предсједником Србије Александром Вучићем коментарисао је бивши члан Предсједништва БиХ Небојша Радмановић, рекавши да је озбиљан састанак у супротности са оним што се данас десило у Београду.
Телеринг - Фото: Screenshot
ТелерингФото: Screenshot

- Озбиљан састанак у супротности је са оним што смо могли да видимо данас у Београду. Од тога да је протокол прекршен тим што су се обраћали и Младен Иванић и Бакир Изетбеговић, иако то није било предвиђено, до тога да, било ко се разумије у добросусједске односе може да види да је посјета планирана успут - рекао је Радмановић гостујући у нашој емисији Телеринг.

Радмановић је додао да је и сам Иванић раније признао да три члана Предсједништва нису успјела да се договоре у вези са заједничким наступом.

- Кад Предсједништво иде у званичну посјету мора имати договорену платформу. Наравно да се три члана не могу усагласити у вези са свим детаљима платформе, али се иде са оним што је заједничко. Овај пут је то у потпуности изостало, по признању господина Иванића. Нормално је било да се не иде, а теме које су рекли су теме које смо расправљали већ много пута - рекао је Радмановић у Телерингу.