latinica  ћирилица
04/12/2017 |  14:48 | Аутор: РТРС

Покрету Успјешна Српска прикључио се Златко Крбањевић

Покрет Успјешна Српска од данас је бројнији за још једног члана, успјешног привредника Златка Крбањевића, који до сада није био у политици.
Успјешна Српска - Фото: РТРС
Успјешна СрпскаФото: РТРС

 Крбањевић је поријеклом са ових простора, специјалиста је ургентне медицине. Школовао се у Њемачкој гдје има приватну клинику и запошљава 75 људи међу којима има много медицинског кадра са наших простора.

Ово је добар знак када успјешни људи долазе у Успјешну Српску, рекао је предсједник Покрета др Златко Максимовић. Крбањевић је познат у Српској по хуманитарним, спортским и друштвеним активностима, капитал који је стекао у иностранству улаже у свој крај , у своју земљу.

Прије четири године је преузео бригу о ФК ,,Слога’’ из Црњелова који је тада био у посљедњем рангу такмичање, а сада је на првом мјесту у другој лиги РС.

"Ја ћу овом приликом позвати и друге успјешне људе да се укључе у политички живот и не допусте да други, лошији, одлучују о њима . Не треба своју судбину да препуштају другима", рекао је др Максимовић.

"Један од разлога због којег сам се укључио у Покрет Успјешна Српска је моја жеља да помогнем Бијељини и Републици Српској. Апелујем на наше људе у иностранству да инвестирају, да помогну и новцем и знањем. То је прави разлог због чега сам одлучио да се ангажујем и будем активнији у друштвено-политичком животу Српске", рекао је Крбањевић.

Истиче да је у Покрету Успјешна Српска препознао људе који раде и имају исте циљеве и вјерује да ће њихов заједнички рад дати добре резултате.