latinica  ћирилица
02/12/2017 |  14:04 | Аутор: РТРС

Прњавор: Рацијом пронађена дрога, ухапшена два младића

Младићи из Добоја чији су иницијали М.Ш. /21/ и Н.Ђ. /24/ ухапшени су након што су припадници Полицијске станице Прњавор приликом рације једног угоститељског објекта у том граду код њих пронашли више пакетића марихуане, спида и опојне дроге екстази, речено је Срни у Полицијској управи Бањалука.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Полиција је рацију извршила у четвртак, а по налогу Окружног суда у Добоју јуче су извршили претрес стана и просторија које користе осумњичени гдје је пронађена већа количина марихуане, екстазија и спида.

Пронађена је и дигитална вага за прецизно мјерење и други предмети који ће послужити као доказ у кривичном поступку.

Младићи из Добоја су испитани у Полицијској станици Прњавор на околности извршеног кривичног дјела неовлашћена производња и промет опојних дрога након чега су уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предати у надлежност Окружног јавног тужилаштва Бањалука на даље поступање.

Припадници Полицијске станице Прњавор су током јучерашњег дана али и мјесеца новембра, током континуираних активности на сузбијању недозвољене производње и промета опојних дрога, укупно одузели више од килограма марихуане, око 175 грама спид и око 50 грама таблета које асоцирају на опојну дрогу екстази.

Извор: СРНА