latinica  ћирилица
25/11/2017 |  16:15 ⇒ 18:24 | Аутор: РТРС

Нуди 10.000 долара ономе ко га упозна са дјевојком из снова

Џо Коен је млади директор једне компаније у Калифорнији. Његови досадашњи напори да пронађе дјевојку нису били успјешни, па се одлучио на нешто другачији приступ...
Џо Коен (Фото: facebook.com/Joe Cohen) -
Џо Коен (Фото: facebook.com/Joe Cohen)

Ономе ко га упозна са дјевојком са којом ће провести најмање четири мјесеца, нуди награду од 10.000 долара, а 2.000 долара ономе ко га упозна са неким ко ће га повезати са девојком. Џо се нада да ће тако пронаћи дјевојку која не жели само новац.

Овај тридесетогодишњак је направио блог на коме је описао себе, али је и навео особине које је потребно да дјевојка има.

Дјевојка не смије да буде неуротична и мора да буде савјесна. Мора да буде интелигентна. Не смије да има дјеце и мора да буде стара између 20 и 30 година. Самосвјесна, забавна дјевојка која није материјалиста била би идеална.

Његова жеља је и да буде Јеврејка. Ако не живи у Калифорнији, мора да буде спремна да се тамо пресели. Џо ће јој платити пут и боравак док се буду упознавали.

Коен за себе каже да је интелигентан, драг, аутентичан, позитиван и поштен. У слободно вријеме се бави пењањем, тенисом, путовањем, упознавањем интересантних људи.