latinica  ћирилица
16/11/2017 |  15:29 ⇒ 18:39 | Аутор: РТРС

У Брчком на Сајму привреде више стотина излагача (ВИДЕО)

У Дистрикту Брчко отворен је "16. међународни сајам привреде, који је окупио више стотина излагача. Покровтитељ сајма влада дистрикта Брчко и организатор Привредна комора дистиркта, желе да успоставе што бољу сарадњу са свим привредницима и привредним коморама у региону.
Сајам привреде у Брчком - Фото: РТРС
Сајам привреде у БрчкомФото: РТРС

Шеснаетси сајам привреде, поред брчанских, окупио је привреднике из Ребулике Српске, Федерације БиХ, Хрватске, Србије, Словеније и других земаља. Прилика је то за нове пословоне аранжмане.

"Ми као компанија, која подржава овај сајам и који смо редован излагач на овом сајму, видимо свој интерес, тако да дајемо допринос првенствено организацији сајма, а самим тим вршимо и своју додатну промоцију", рекао је Шевач Суљкановић, представник "Бимала" из Брчког. 

Међународни сајам привреде Брчко отворен је у Индустријској зони насеља Грчица. Сви очекују унапређење привредног амбијента.

"Ове године имамо излагаче из цијеле БиХ и држава из окружења Хрватске, Словеније и Србије. Сајам је ове године јако добро организован и по питању излагача јако је дборо посјећен", истакао је Нико Бабић, предсјеник Привредне коморе, дистиркта Брчко. 

На овогодишњем тродневном брчанском сајму, локални предузетници представили су производно-продајне привредне ресурсе Дистрикта.