latinica  ћирилица
12/11/2017 |  09:07 | Аутор: РТРС

Данас мало топлије, поподне наоблачење

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће преовладавати мало топлије вријеме него јуче, уз сунчане интервале, а поподне се очекује наоблачење, понегдје на југу и југозападу киша.
Јесен - Фото: РТРС
ЈесенФото: РТРС

Пријеподне биће промјењиво облачно и суво, а у другом дијелу дана претежно облачно понегдје на југозападу са кишом, а у Херцеговини су могући и пљускови.

У ноћи ће доћи до јачег наоблачења и захлађења са падавинама, а до јутра на планинама ће киша прећи у сусњежицу и снијег, саопштио је Хидрометеоролошки завод Републике Српске.

Дуваће вјетар умјерене јачине, јужног смјера, а од вечерњих часова су могући и јаки удари југа, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

Дневна температура од 12 до 17 степени Целзијусових.

Температура у 7.00 часова: Соколац минус два степена Целзијусова, Бјелашница нула, Рудо, Шипово и Добој три, Приједор, Нови Град и Сански Мост четири, Вишеград, Бањалука, Србац и Сарајево пет, Мркоњић Град, Бијељина, Иван Седло и Тузла шест, Невесиње, Мраковица и Калиновик седам, Гацко, Груде, Ливно осам, Билећа и Требиње девет, Бугојно, Горњи Вакуф и Широки Бријег 10, Рибник, Градачац и Мостар 11, Крупа на Уни 12, а Бихаћ 14 степени.

Извор: Срна