latinica  ћирилица
11/11/2017 |  17:37 | Аутор: РТРС

Развод само шест сати након вјенчања

Јован С. из Зрењанина и његова партнерка вјенчали су се у 12, а само шест сати послије тога све је кренуло по злу.
Развод (Фото: Thinkstock) -
Развод (Фото: Thinkstock)

Он је пожелио да се разведе само неколико сати послије вјенчања, иако им је беба била на путу. Српски медији преносе његову исповијест, која није ни мало лака.

"Како живот налаже, било је вријеме и за свадбу. Познавали смо се можда годину дана, за то вријеме нисмо живјели заједно, а били смо ОК. Она је тако била мало кокета, али мени је то пријало, флертовала је са мном и са свима, али имао сам утисак да ће се све промијенити оног момента кад се вјенчамо. Дјеловала ми је као да јој недостаје тај породични мир да осјети", објашњава Јован.

Наравно, организовали су и свадбу.

"Сазвали смо родбину сву, њене рођаке, моје. Имали смо мали инцидент прије вјенчања, али све је то брзо прошло. Она се нешто бунила око тога што уопште правимо свадбу, потпуно сумануто, већ је све било уговорено. И она је на све пристала од старта. Шта је хтјела, не знам. Да ли ме је вољела, не знам. Беба је била на путу, а свадба се залауфала. У подне смо рекли да, имали смо и дивно вјенчање у цркви. Уз Божју помоћ, вријеме нас је послужило, стварно је све било како Бог налаже", прича Јован своју љубавну причу.

Међутим, убрзо је схватио да није све како треба.

"Како се народ опијао и веселио, тако је и она нестала. Кренуо сам да је тражим због торте, није је било. Помислио сам да се фотографише с неким. Међутим, ништа. У WЦ-у – није. Питам куму гдје нестаде, она збуњена, каже нема представу, ту је негдје. Онда сам изашао испред ресторана. Нема је. Одем иза, тамо, откуд знам, можда пуши кришом, јер јој браним због трудноће. А тамо, у једним јединим колима паркираним сам видио, онако до стакла, бијели материјал како се помјера. Пришао сам, а она, она.. Она се љубила са својим другаром. Не знам га добро, рекла је да треба да га зовнемо на свадбу", објашњава Јован и додаје:

"Прво нисам вјеровао својим очима. Приближавао сам се да провјерим да ли добро видим. Видим добро, вјенчаница је то што се помејра. Он ме је први примјетио. Скаменио се. И онда се она окренула. Гледала ме, па почела да плаче. Ја сам само стајао. Изашла је из аута, питао сам је шта то ради... А она, ништа, ништа није рекла, само је ушла. Било је вријеме за торту, ушао сам, али сам знао да треба да тражим развод. Наша кћеркица данас има седам година, моја жена јој пуни главу како сам ја овакав онакав. А права истина је ето та", завршио је несрећни младожења своју исповијест.

Извор: Независне, Аваз