latinica  ћирилица
16/10/2017 |  19:00 ⇒ 19:25 | Аутор: РТРС

Боја очију открива карактер - да ли сте вјерни или осветољубиви?

Погледајте некоме у очи и открићете много о њему. Не само тренутне емоције већ и понешто о карактеру - да ли је склон прељуби или је породични тип, колико је одан и упоран.
Поглед - Фото: илустрација
ПогледФото: илустрација

Плаве очи

Склонији су дужим везама, породичном животу и добри су пријатељи. Шармантни су, спонтани, саосјећајни су и имају моћ запажања.

Зелене очи

Овакве очи често имају креативци. Људи са зеленим очима су врло енергични, интелигентни, брбљиви, воле изазове. Врло су заводљиви и страствени.

Смеђе очи

Ова боја очију карактерше људе борбеног духа који у свему желе да буду најбољи. Врло су темпераментни, воле промјене и управо због тога су често склонији кратким везама. Велики су заводници. Када су љути, боље бјежите од њих. Мирни су и пристојни док је све по њиховом.

Црне очи

Нестрпљиви и тврдоглави. Понекад су свјесни да су погријешили, али то неће да признају. Воле да буду најбољи у свему и веома тешко се заљубе.

Сивкасте очи

Овакве очи имају рођене вође. Имају позитиван поглед на живот и склоност ка рјешавању туђих проблема. Одишу мирном енергијом па људи воле да буду у њиховој близини. Не подносе досаду и стереотипе.

Извор: Б92