latinica  ћирилица
11/10/2017 |  15:21 ⇒ 19:06 | Аутор: РТРС

Чубриловић: Подршка институција Српске пројектима општине Модрича (ВИДЕО)

Општина Модрича има подршку Владе и институција Републике Српске у реализацији пројеката важних за ову локалну заједницу и Српску, изјавио је у Модричи предсједник Народне скупштине Српске Недељко Чубриловић.
Модрича, Чубриловић,Крекић i Никић - Фото: СРНА
Модрича, Чубриловић,Крекић i НикићФото: СРНА

Након развогора са начелником општине Младеном Крекићем и предсједником Скупштине општине Синишом Никићем, Чубриловић је изјавио новинарима да је потребно што прије завршити пројекат Коридор "Пет це", који је важан за Српску, као и за Модричу, чији се будући развојни пројекти уклапају у овај инфраструктурни пројекат.

"Ова локална заједница има пуну подрушку Владе и институција Српске које ће заједно наступати код међународних инвеститора да би се у Модричи ускоро реализовали неки важни пројети", рекао је Чубриловић.

Он је напоменуо да је ријеч о пројектима везаним за рад локалних институција и унапређење реалног сектора.



Крекић је рекао да је Чубриловића информисао о стању у општини и раду локалног парламента, који добро функционише.

Он је нагласио да је на састанку, коме је присуствовао и посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске из Модриче Бојан Видић, било ријечи и о буџету општине.

"Општински буџет још је добростојећи и локална управа редовно измирује обавезе према буџетским корисницима", рекао је Крекић.

Извор: СРНА