latinica  ћирилица
24/09/2017 |  22:21 ⇒ 25/09/2017 | 10:16 | Аутор: РТРС

Гаговић: Бићу начелник свих грађана Трнова

Према првим прелиминарним резултатима пријевремених избора за начелника Трнова највећи број гласова освојио је кандидат СНСД-а Драгомир Гаговић који је освојио око 175 гласова више од противкандидата из СДС-а Ненада Мишовића.
Драгомир Гаговић - Фото: СРНА
Драгомир ГаговићФото: СРНА

Одмах по сазнању првих резултата са бирачких присталице СНСД-овог кандидата почеле су да славе. За Гаговића ова побједа је очекивана.

"Могу рећи да ћу од оног момента кад преузмем дужност бити начелник свих грађана, да ћу настојати да поправим те односе који иначе нису на нивоу и да ћу пробати да отворим што више радних мјеста у производњи", рекао је Гаговић.

Гаговић је честитао и противничкој страни на коректности и истакао да су избори протекли без иједног инцидента и, како је рекао, у фер и спортској борби.

Покушали смо доћи и до изјаве кандидата СДС-а Ненада Мишовића, али у његовом штабу нису били расположени за изјаву, а нашу екипу су испратили уз понеку вербалну пријетњу и извињење Мишовића кад смо излазили.

На пријевременим изборима у Трнову на четири редовна бирачка мјеста гласало је 1.103 грађанина или 81,58 одсто, док је право гласања путем поште имало 57 лица.

Утврђивање и објаву резултата Централна изборна комисија обавиће најкасније до 4. октобра.