latinica  ћирилица
21/08/2017 |  18:25 ⇒ 18:27 | Аутор: РТРС

"Црнадак се препознао у мојој изјави, јер предњачи у растрошности"

Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Златан Клокић рекао је да му је драго што се ПДП, односно њихов министар Игор Црнадак препознао у његовој изјави која се односи на растрошност у заједничким институцијама БиХ.
Златан Клокић - Фото: СРНА
Златан КлокићФото: СРНА

Клокић је навео да у тој растрошности предњачи управо министар иностраних послова у Савјету министара Игор Црнадак, о чему је, како каже, било ријечи и у ревизорском извјештају Министарства иностраних послова БиХ, као и од стране појединих посланика у Парламентарној скупштини БиХ.

"Путовања на Блиски исток у приватном аранжману, а о трошку грађана превише је и за министра Црнатка", истакао је Клокић у изјави за Срну.

На крају, каже он, да нема шта да крије, министар Црнадак би давно положио рачуне у Парламентарној скупштини БиХ која га је и бирала, а не би избјегавао позиве и захтјеве посланика и радних тијела парламента БиХ да поднесе рачун на шта је утрошио толике паре и какве је резултате постигао на основу толиког трошка.

ПДП сматра да је министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Златан Клокић посљедњи човјек који може да говори о растрошности и разбацивању државног новца јер је један од директно одговорних за, како кажу, велику аферу са непостојећим Представништвом Српске у Израелу.

Извор. Срна