latinica  ћирилица
01/08/2017 |  17:16 | Аутор: РТРС

Џулија Робертс грешком позвонила једној Београђанки на врата

Звоно на вратима чуло се око 22.30. Помислила сам да је опет неко промашио свјетло. Устанем да провјерим, отворим врата и видим њу-Џулију Робертс!
Џулија Робертс на Дорћолу (фото:Flickr/ GabboT) -
Џулија Робертс на Дорћолу (фото:Flickr/ GabboT)

Тим ријечима сусрет са славном холивудском глумицом Џулијом Робертс (49), у четвртак у једној згради на Дорћолу, описује Александра Марковић.

Џулија већ пет дана борави у српској престоници са дјецом, дванаестогодишњим близанцима Хејзел и Финејом Волтером, другим сином Хенријем Данијелом (10) и супругом сценаристом, камерманом и директором фотографије Данијелом Модером (48). Он у главном граду Србије, као директор фотографије, ускоро почиње снимање филма "Ибица". Мада су званично одсјели у једном хотелу на Студентском тргу, породица Робертс Модер је изнајмила и стан на Дорћолу. Управо су ту, грешком, позвонили на врата саговорнице "Новости".

"Била сам шокирана када сам је угледала", прича Александра.

"Она је развукла свој препознатљив осмјех и љубазно се извинила што је позвонила на моја врата. Рече да је мислила да је свјетло. Поред ње су били мушкарац и троје дјеце. Одоше они тако уз степенице, а ја право на Гугл. Сањам ли? Не. Видим слике њеног мужа и дјеце и схватим да ми је Џулија Робертс са породицом била на вратима."

Да је лијепа сви знамо, али Александра тврди да та љепота зрачи из ње. Каже да је била врло дотјерана, али децентна, у беж нијансама, имала је наочаре за вид тамног рама, била је нашминкана и исфениране пуштене косе. Нешто није дало мира Александри, па је још једном отишла да се увјери у оно што је видјела:

"Отрчим на спрат и мислим се шта да радим, како да позвоним, па се сјетим да цријево од климе из њиховог стана капље тачно на мој прозор. Позвоним, ништа. Куцам, отвара ми Џулија, а иза ње троје дјеце, вире. Правим се да појма немам ко су они и кажем за цријево, она ми одговори да неће ни укључивати климу, у четвртак и није било много вруће, насмијеши се и растанемо се."

У петак се нису срели, али у суботу јесу.

"Они улазе у зграду, ја излазим, поздравимо се у ходнику, њен муж ме пита како сам, лијепо, како сте ви, добро, све љубазно и онда их замолим да се сликамо. Џулија је већ била на степеништу, иначе, иду на шести спрат пјешице, не користе лифт, и само је рекла: "Не". Дјеца око њих се смјешкају. Они су ми оставили најјачи утисак. Мислимо да су холивудска дјеца размажена, безобразна, а њих троје су баш дивни. Фини су, љубазни, љубопитљиви, видиш да их све занима."

Извор: Новости