latinica  ћирилица
23/07/2017 |  10:43 ⇒ 11:18 | Аутор: РТРС

Вечери културе у свјежини олимпијске планине

Концертом етномузичке групе "Теодулија" из Београда данас се на љетној сцени пансиона "Рајска врата" на Јахорини завршавају традиционалне јахоринске "Вечери културе".
Вечери културе у свјежини олимпијске планине - Фото: СРНА
Вечери културе у свјежини олимпијске планинеФото: СРНА


Поетско-музичким колажом руске поезије и романси Драгана Суџук, глумица Театра у гостовању и музичар Ивица Стојановић из Београда одушевили су синоћ оне који су се одлучили да вече проведу на овом изузетном културном догађају, у свјежини Јахорине.

Ипак, према мишљењу многих посјетилаца, најупечатљивији утисак овогодишњих "Вечери културе" на Јахорини оставио је музички перформанс популарних оперских арија и мелодија из познатих мјузикала и филмова под називом " За секунду брже, за терцу тише, за октаву ближе", који су претходне вечери извели вокални солиста и глумица Позоришта на Теразијама Мирјана Стојановић и музичар Милан Суџук.

Вечерашњим концертом завршавају се ове четверодневне вечери културе које су, према ријечима једног од организатора, скијашког репрезентативца Марка Рудића, показале да Јахорина има шта понудити и у љетној туристичкој сезони.

Концерт етномузичке групе "Теодулија" почиње на љетној сцени пансиона "Рајска врата" вечерас у 18.30 часова.

Извор: Срна