latinica  ћирилица
14/07/2017 |  12:20 | Аутор: РТРС

Гранулић: Под хитно ријешити проблем блокаде рачуна болнице у Добоју

Предсједник Синдиката здравства и социјалне заштите Републике Српске Миленко Гранулић тражи да локална заједница под хитно ријеши проблем блокаде рачуна Болнице "Свети апостол Лука" у Добоју због дуга за воду.
Миленко Гранулић - Фото: РТРС
Миленко ГранулићФото: РТРС

"`Водовод` у Добоју је у власништву локалне заједнице и они овај проблем могу веома брзо ријешити у интересу грађана и радника, поготово што та установа пружа здравствену заштиту за 250.000 становника тог дијела Републике Српске", рекао је Гранулић Срни.

У Министарству здравља и социјалне заштите Републике Српске Срни је раније речено да је на руководству Болнице "Свети апостол Лука" у Добоју да са локалним властима тражи рјешење за превазилажење проблема блокаде рачуна ове здравствене установе због потраживања "Водовода" у износу од 380.000 КМ.

У добојској Болници "Свети апостол Лука" блокиран је рачун због потраживања "Водовода" у износу од 380.000 КМ и постоји ризик да ова здравствена установа од понедјељка, 17. јула пружа само хитне интервенције, упозорио је директор Болнице Милорад Живковић.

Извор: Срна