latinica  ћирилица
12/07/2017 |  15:40 ⇒ 15:44 | Аутор: РТРС

Чланови СДС-а прешли у СНС

Чланови Општинског одбора СДС-а Вишеград Драгослав Раковић, Милијан Ћећез и Драго Продан напустили су данас ову политичку партију и прешли у Српску напредну странку, због лоших односа према члановима странке.
Вишеград - Фото: архив
ВишеградФото: архив

- Послије 27 година рада у СДС-у Вишеград, доживљавамо понижење да буду истакнути они који не дају никакав допринос. У странци се фаворизује нерад, а они који су радили шиканирани су и довођени до омаловажавања - рекао је Продан.

Он је нагласио да је био члан СДС-а од његовог постанка до данас, те да странку напушта због незадовољства и приватизације странке.

Према његовим ријечима, и остали чланови странке, који су напустили СДС, били су истакнути чланови од њеног настанка и успјешни представници мјесног одбора.

Продан је истакао да очекује успјешну сарадњу у СНС-у.

Предсједник Општинског одбора СНС-а Вишеград Миладин Милићевић рекао је да је био предсједник Општинског одбора СДС-а Вишеград у два мандата.

- Разлог мог напуштања странке је због појединих људи који су водили странку и начином њиховог руковођења. Прикључио сам се СНС-у у Вишеграду и на локалним изборима, освојили смо једно одборничко мјесто у Скупштини општине - каже Милићевић.

Он додаје да ће нови чланови СНС-а оправдати повјерење, јер имају дугогодишње искуство у раду, те да је ријеч о квалитетним људима, који заслужују повјерење.

- Знајући ове људе, који су били са мном у СДС-у, сигуран сам да ће оправдати наше повјерење, а ми ћемо им дати функције какве заслужују, јер су они и у СДС били предсједници највећих мјесних одбора - рекао је Милићевић.

Извор: СРНА