latinica  ћирилица
27/06/2017 |  17:46 | Аутор: РТРС

Дјевојке у Војводини преварене на лажним кастинзима

Дјевојке широм Војводине недавно су преварене, а њихове фотографије и лични подаци злоупотребљени током, такозваног кастинга. Кастинг је организован у неколико већих градова у Војводини.
Сумњиви кастинзи у Војводини - Фото: nezavisne novine
Сумњиви кастинзи у ВојводиниФото: nezavisne novine

Постоји сумња да иза свега стоји Међународни сајт за упознавање Анастасија дејт, на којем су фотографије дјевојака објављене, а да оне претходно то нису знале. Дјевојке су своју љепоту представиле протеклог викенда у једном локалу у Зрењанину.

Тај град био је, испоставиће се, само један у низу оних у којима је преварено стотине дјевојака.

“Фотограф који нас је сликао нам је рекао ће наше фотографије бити употребљене за прављење уметничке слике – мозаика састављеног од великог броја слика наших лица. Био ми је чудан износ од 1.000 динара, колико нам је плаћено. Још сумњивије ми је било то што нам фотограф, под разним изговорима, никада није послао фотографије“, навела је једна учесница кастинга.

Убрзо се испоставило да су сумње биле оправдане. Убрзо након кастинга, те фотографије појавиле су се на сајту “Анастасија дејт“, иза кога, каже Јурић, наводно стоје Руси, а који организатори ниједног тренутка учесницама нису поменули.

Извор: Независне новине