latinica  ћирилица
17/06/2017 |  11:52 ⇒ 12:28 | Аутор: РТРС

Маскирала пса у бебу и увела га у болницу код баке

Дјевојка маскирала пса у бебу и успјела неопажено да га однесе код баке у болницу.
Маскирала пса у бебу и унијела га у болницу - Фото: Facebook
Маскирала пса у бебу и унијела га у болницуФото: Facebook

Шелби Хеник (21) из Калифорније обрадовала је своју баку Дону кад је на превару успјела да јој у болничку собу доведе пса Петси у посјету.

Успјела је то тако што је пса замотала у ћебе чију страну је ставила преко рамена и држала је пса као што би држала бебу, преноси "Тудеј".

Бака Дона је у болници јер је имала лошу реакцију на лијек, а кад је видјела Шелби са ћебетом помислила је да је повела бебу своје сестре.

- На идеју је дошла моја мама, а ја сам срећом имала ћебе у колима па сам одлучила на учиним да изгледам као да сам трудна – рекла је Шелби.

Додала је да мисли да је Петсино присуство учинуло да Дона буде боље, да има осјећај као да је код куће.

Петси је такође уживала у посјети, али била је узнемирена док се налазила у колима јер је вјероватно мислила да иде код ветеринара. Шелби каже да се оног тренутка кад је узела у руке Петси смирила и да јој је све вријеме лизала руку.

Након што је непримјетно унела пса у болницу, Шелби је на свом Твитеру подијелила причу са срећним крајем и изазвала је бројне реакције. Многи људи су се одушевили након што су то прочитали, а било је оних који су подијелили своје слична искуства.

Ипак, многе болнице у Калифорнији изађу у сусрет пацијентима тако што њиховој родбини или пријатељима дозволе да доведу љубимца у посјету.

Послије свега Шелби каже да се ни једног тренутка није покајала због тога шта је урадила и то не због пажње коју је привукла, већ због тога што је спремна да уради све за своју породицу.