latinica  ћирилица
16/06/2017 |  19:27 ⇒ 17/06/2017 | 12:21 | Аутор: РТРС

"Не би ме изненадило да за СДС престану гласати и њихове породице"

Предсједник Владе Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је Срни да је СДС таква брука и срамота да је не би изненадило да, након свог штеточинског понашања према грађанима Српске, за њих престану гласати и чланови њихових породица.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

На питање Срне да прокоментарише оптужбе које је СДС данас изнио против ње, Цвијановићева је рекла да нема ту шта да се коментарише.

"Што бих ја њих из СДС-а коментарисала? Нема ту шта да се коментарише. То вам је структура у којој једни бацају кестење у ватру, други их ваде из ватре, а онда то све демагошки образложи њихов предсједник партије. Најсвјежији примјер који говори у прилог овој мојој тврдњи јесте хаос који су направили у вези са Кривичним законом БиХ и сада се немушто правдају", оцијенила је Цвијановићева.

Она је нагласила да су то "вјечни експерти који вјечно остају у опозицији, осим кад их фотељама почасти Бакир Изетбеговић".

"Они би сад полемисали са мном да скрену пажњу са својих катастрофалних грешака у Сарајеву. Али то им неће помоћи, јер то ко су и у шта се СДС претворио, јасно је грађанима Српске", рекла је премијер Српске.

Извор: Срна