latinica  ћирилица
16/06/2017 |  14:17 ⇒ 19:32 | Аутор: РТРС

Бијељина: Пронађена два лица у језеру (ВИДЕО)

У слијетању аута у шљункару у предграђу Бијељине смртно су страдали Ђорђе Бодо /43/ и Зоран Трифковић /39/ из Бијељине, изјавио је тужилац Александар Радан.
Саобраћајна несрећа код Бијељине (Фото: infobijeljina.com) -
Саобраћајна несрећа код Бијељине (Фото: infobijeljina.com)

"Прелиминарним прегледом је утврђено да је највјероватније ријеч о утапању лица, других повреда на њиховим тијелима није било, што је утврђено спољашњим прегледом, а обдукција ће утврдити тачан узрок смрти", рекао је Радан.

Према његовим ријечима, саобраћајна незгода догодила се јуче у 2.50 часова, у ноћи између сриједе и четвртка, на макадамском путу на локалитету шљункаре.

"Возило `Голф 4` и два тијела били су у води готово два дана, нико није пријављивао њихов нестанак, нити је било могуће уочити возило с обзиром на конфигурацију терена и позицију возила које је било потпуно потопљено водом из које је вирио само један задњи точак", описао је тужилац.

Он каже да је возач највјероватније изгубио контролу, усљед чега је дошло до слијетање аута у воду.

"На основу затечених позиција тијела утврђено је да је највјероватније Бодо управљао возилом у тренутку незгоде, а да је Трифковић био на мјесту сувозача", рекао је Радан.

Према његовим ријечима, услиједиће обдукција тијела, а наређено је и узимање узорака крви преминулих лица да би се утврдило евентуално присуство алкохола у организму, као могућем узроку удеса.

Случајни пролазник данас је у подне пријавио полицији да се у води шљункаре налази аутобобил, а тијела настрадалих извучена су у 15.00 часова

Извор: Срна