latinica  ћирилица
13/06/2017 |  14:51 | Аутор: РТРС

Јунајтед послао другу понуду за Морату

Нападач мадридског Реала Алваро Мората најближи је трансферу у Манчестер Јунајтед, послије друге понуде енглеског великана.

Агент шпанског фудбалера Хуанма Лопез потврдио је да је клуб са Олд Трафорда у Мадрид послао појачану понуду, али није желио да открије о којој се суми ради.

Манчестер Јунајтед је прошле недјеље Реалу за Морату понудио 60 милиона евра, која је глатко одбијена јер шампион Шпаније и Европе захтијева чак 88 милиона.

- Јунајтед је клуб са много шарма, јако интересантна опција. Могу да кажем да је дошла значајна понуда и сада је на Реалу да одлучи. Не могу више да откривам - рекао је Лопез за италијански Калчомеркато.

Реал је раније одбио и понуду Милана, али менаџер "црвених ђавола" Жозе Мурињо неће лако одустати да доведе квалитетног нападача, након што је повријеђеном Златану Ибрахимовићу истекао уговор.

Прва мета Антоан Гризман из Атлетико Мадрида је недоступан, потписао је нову сарадњу, па је Мората сада примарна опција.

Против селидбе на Острво нема ништа против 24-годишњи фудбалер јер је незадовољан статусом и минутажом у матичном Реалу.

Извор: Танјуг