latinica  ћирилица
28/05/2017 |  16:43 ⇒ 16:44 | Аутор: РТРС

Отказана 3. финална утакмица плеј-офа Прве лиге Српске

Иако је била на распореду у суботу са почетком у 19 часова, трећа утакмица финала плеј офа Прве лиге Српске за кошаркаше отказана је до даљњег. У финалној серији која се игра до три добијена меча, Радник из Бијељине води против Сутјеске из Фоче са 2:0.
Кошарка - Фото: РТРС
КошаркаФото: РТРС

Управа Кошаркашког куба Сутјеска, у договору са стручним штабом, дан пред одигравање треће финалне утакмице првенства Републике Српске, донијела је одлуку да њихов први тим, због великог броја повријеђених и болесних играча, не путује у Бијељину.

На оптужбе да нису хтјели да одложе утакмицу, из кошаркашког клуба Радник кажу да се тачно зна због чега се неки меч може отказати, и која је процедура.

Младен Стојановић, члан Управног одбора КК “Радник БН Баскет” Бијељина додаје да никога у Раднику нико није контактирао, већ им је из савеза стигао допис да се утакмица неће играти.

Генерални секретар Кошаркашког савеза Републике Српске у телефонском разговору потврдио нам је да је утакмица отказана до даљњег, а да ће надлежни органи савеза у понедјељак донијети одлуку о трећој утакмици финала плеј офа.