latinica  ћирилица
26/05/2017 |  11:58 | Аутор: РТРС

Амерички астронаут - Америчка Влада и Ватикан знају за постојање ванземаљаца

Бивши амерички астронаут Едгар Мајкл, шести човјек који је ходао по Мјесецу, тврди да америчка Влада и Ватикан знају за постојање ванземаљаца, који, наводно, желе да подијеле са Земљанима "нулту тачку енергије".

Како наводи лист "Сан", у мејлу, који је објавио "Викиликс", бивши астронаут поручио је америчком политичару Џону Подести, сараднику Била и Хилари Клинтон, да Ватикан зна да ванземаљци постоје.

"Пријатељски ванземаљци желе да помогну човјечанству да боље живи, али се плаше наше насилне тенденције", пише у Едгаровом мејлу уз објашњење:

"С обзиром на то да се рат у свемиру захуктава, осјећам да би требало да будете свјесни неколико фактора, након што вам их саопштим путем скајпа".

Мајкл открива да "благонаклони ванземаљци" желе да подијеле "нулту тачку енергије" са људима на Земљи.

Ова технологија би, по свему судећи, могла отворити могућности извлачења енергије из празног простора.

Мајкл упозорава да ванземаљци неће толерисати било какав облик војног насиља на планети или у свемиру.

Амерички политичар Подеста био је савјетник предсједника Барака Обаме прије него што је постао шеф предсједничке кампање Хилари Клинтон.

У једном од својих мејлова бивши астронаут Едгар Мајкл помиње жену по имену Тери Менсфилд, коју описује као директора специјалних мировних снага за ванземаљску интелигенцију.

Наводно, постоје тврдње да је ванземаљски живот највиши облик интелигенције, "која ради директно са Богом".

Сам Џон Подеста недавно је навео да је наговарао Хилари Клинтон да открије тајне документе о НЛО-има, наводи "Сан", а преноси "Спутњик".

Извор: Срна