latinica  ћирилица
28/03/2017 |  21:21 ⇒ 21:23 | Аутор: РТРС

Дебакл Хрватске у Талину, БиХ славила у Албанији

Естонија је на свом стадиону побиједила Хрвате са 3:0, Грузија савладала Летонију са 5:0, док је БиХ славила у Елбасану.
Репрезентација Хрватске - Фото: Getty Images
Репрезентација ХрватскеФото: Getty Images

Комбиновала је репрезентација Хрватске састав у Талину и доживјела дебакл. Естонија је на свом стадиону славила са убједљивих 3:0. Изабраници Антеа Чачића су "капитулирали" већ у првом минуту када је Луц постигао гол, што је уједно био и најбржи погодак који су "ватрени" примили. У завршници меча су побједу само потврдили Васиљев и Зењов.

БиХ је на гостовању у Елбасану савладала Албанију са 2:1. Џеко је донио вођство гостима са пенала у седмом минуту, а Лулић је у 43. удвостручио предност. Коначан резултат је поставио Балај у 69. минуту.

Грузија је била убједљива против Летоније (5:0), Македонија је лако изашла на крај са Бјелорусијом (3:0), док је у дербију ових пријатељских мечева репрезентација у дуелу Русије и Белгије било најзанимљивије (3:3).

Руси су повели преко Вашина у трећем минуту, Миралас је у 17. изједначио са "бијеле тачке", а Бентеке головима у 42. и 45. минуту направио потпуни преокрет. Домаћи тим није одустајао, Мирачук је смањио у 74, само два минута по уласку на терен, а Бухаров је у другом минуту судијске надокнаде поставио коначан резултат.

РЕЗУЛТАТИ:
Грузија - Летонија 5:0
Албанија - БиХ 1:2
Естонија . Хрватска 3:0
Македонија - Бјелорусија 3:0
Русија - Белгија 3:3

Извор: Вечерње новости