latinica  ћирилица
25/03/2017 |  11:16 ⇒ 12:58 | Аутор: РТРС

На Сајму аутомобила у Београду представила се и Рафинерија уља Модрича (ВИДЕО)

У Београду се одржава 53. Међународни сајам аутомобила на којем се појавило више од 410 излагача из 30 земаља. Посјетици до 2. априла имају прилику да виде све звијезде свјетске ауто-индустрије, а међу компанијама које излажу је и "Оптима група", која се на свјетско тржиште пробија производима Рафинерије уља Модрича.
Сајам - Фото: РТРС
СајамФото: РТРС

Чак 34 произвођача аутомобила на овогодишњем сајму у Београду представили су најбоље што имају. Од супер аутомобила, преко скупоцјеног "мајбаха" и "ролс-ројса" до, како му тепају, голфа на струју. Међу 410 излагача нашла се и компанија из Републике Српске. Адут "Оптима групе су производи регионалног лидера у области мазива, Рафинерије уља Модрича.

ОПТИМА Група је прошле године представила нови визуелни идентитет својих производа, а ове године посебан акценат је на промоцији наших најквалитетнијих производа - синтетичких моторних уља ОПТИМА и МАXИМА. Они задовољавају и најистанчаније захтјеве бензинских и дизел мотора, као и захтјеве о емисији издувних гасова ЕУРО 5. О квалитету наших мазива најбоље говоре потврде водећих свјетских произвођача попут: Волва, Фолсквагена, МАН-а, Реноа, Катерпилара, БМW-а.

Најскупљи аутомобили распродани су још првог дана сајма, попут звијезде сајма- најновијијег модела луксузног бренда "ролс -ројс". чија је цијена око 350.000 долара.