latinica  ћирилица
03/12/2016 |  16:13 ⇒ 16:40 | Аутор: РТРС

Млади социјалдемократи: Споразум о реализацији заједничких пројеката

Организације младих социјалдемократа из Лакташа и Добоја потписале су данас споразум о сарадањи с циљем интензивније и квалитетније сарадње у реализацији заједничких пројеката, семинара, форума, едукација, али и креирања политичких ставова о питањима важним за грађане Српске.
Лакташи: Горан Вујаковић и Сања Вулић - Фото: СРНА
Лакташи: Горан Вујаковић и Сања ВулићФото: СРНА

Предсједник Општинске организације Младих слоцијалдемократа Лакташи Горан Вујаковић рекао је да млади СНСД-а, као највеће политичке партије, имају обавезу да буду покретачка снага у друштву.

"Млади социјалдемократи су у протеклом периоду били носиоци већине предизборних активности, али су веома активни и у годинама које нису изборне", истакао је Вујаковић након потписивања данашњег споразума у Лакташима.

Предсједник Градске организације МСД Добој Сања Вулић истакла је да ће овај споразум интензивирати и синхронизовати активности двије организације, те подсјетила на претходну веома успјешну сарадњу младих социјалдемократа Лакташа и Добоја.

"То се показало као веома добра пракса која оставља изузетно позитивне резултате. Вјерујем да ће будуће активности допринијети побољшању рада двије организације, али и генерално развоју у нашим локалним заједницама", рекла је Вулићева Срни.

Она је напоменула да се захваљујући лидеру СНСД-а Милораду Додику, младима и женама у овој странци даје прилика да буду креативни и заузму важне позиције на свим нивоима власти.

Организација МСД Лакташи има око 1.800, а МСД Добој око 1.200 чланова.

Извор: Срна