latinica  ћирилица
29/09/2016 |  21:32 ⇒ 22:56 | Аутор: РТРС

Лига Европе: Побједа Манчестер Јунајтеда, нова бламажа Интера

Фудбалери Манчестер Јунајтеда савладали су екипу Зорја резултатом 1:0. Једини погодан на утакмици постигао је Златан Ибрахимовић у 69.минути.

Фудбалери Шалкеа уписали су прву побједу, пошто су на свом терену савладали Салцбург са 3:1, док је Краснодар с убједљивих 5:2 био бољи ид Нице у утакмицама Групе И

Фудбалери Спарте из Прага побиједили су вечерас на свом терену Интер са 3:1 у утакмици другог кола Групе К Лиге Европа. Интер је тако и даље без побједе у Лиги Европа, пошто је у првом колу поражен од Хапоел Бер Шеве, док је Спарта уписала прве бодове.

Голове за Спарту постигли су Вацлав Кадлец седмом и 25. минуту и Марио Холек у 76. минуту, док је стријелац јединог гола за Интер био Родриго Паласио у 71. минуту.

У другој утакмици Групе К Хапоел Бер Шева и Саутемптон одиграли су без голова.

Фудбалери Фиорентине славили су са убједљивих 5:1 против Карабага у гостима, док је ПАОК побиједио Либерец са 2:1 у утакмицама Групе Ј.

Италијанска екипа и ПАОК имају по четири бода, а Либерец и Карабаг по један.

Фудбалери Ајакса су са 1:0 побиједили Лијеж у утакмици другог кола Групе Г, а стријелац јединог гола био је Каспер Долберг. У другом мечу те групе Селта је са 2:0 побиједила Панатинаикос.

Ајакс је први у Групи Г са шест бодова, Селта је друга са два бода мање, Лијеж је до сада освојио бод, док је Панатинаикос без бодова.

Фудбалери Шалкеа уписали су прву побједу, пошто су на свом терену савладали Салцбург са 3:1, док је Краснодар с убједљивих 5:2 био бољи ид Нице у утакмицама Групе И. Руска екипа послије два кола има максималан учинак, Шалке има три бода, док су Салцбург и Ница без бодова.

Фудбалери Стеауе и Виљареала одиграли су неријешено 1:1, а Цирих је на свом терену побиједио Османлиспор са 2:1 у мечевима Групе Л.

У Групи Х Шахтјор је са 2:0 побиједио Брагу, док је Гент истим резултатом славио против Коњаспора.

Извор: Бета