latinica  ћирилица
25/09/2016 |  23:16 ⇒ 23:25 | Аутор: Агенције

Џорџ (3) показао канадском премијеру ко је принц! (ВИДЕО)

Иако има само три године, принц Џорџ итекако зна како жели да свјетски званичници опште са њим, а "бацање коске" у то свакако не спада!

Џорџ и његова сестра Шарлот (1) данас су са родитељима допутовали у званичну посјету Канади, а на аеродрому их је дочекао канадски премијер Џастин Трудо. Након формалног поздрава са војводом и војвоткињом од Кембриџа, Трудо, који важи за великог шармера, клекнуо је пред маленим принцом, трећем у реду за британски круну, и понудио да му овај "баци коску".

Мали Џорџ, међутим, није пуштао руку свог тате, принца Вилијема, и на премијеров поздрав само је одмахнуо главом.

Трудо је онда спустио длан и поново питао принца да му "баци петака", а Џорџ је најозбиљније наставио да одмахује главицом и гледа премијера право у очи. Овај је трећи пут покушао да измами најпростије руковање, али ти "протоколи" су већ досадили краљевићу и он је незаинтересовано прошао поред премијера и канадске делегације.

Снимак овог симпатичног одбијања убрзо је постао главна тема на друштвеним мрежама. Наравно, догађај је далеко од тога да изазове дипломатски скандал - ипак су и принчеви само дјеца, а ко ће дјеци замјерити што на аеродрому њихову пажњу више привлаче авиони него руковање са политичарима?