latinica  ћирилица
27/08/2016 |  14:07 ⇒ 20:50 | Аутор: СРНА

Стефановић: Српска и Србија спремне да одговоре на све изазове (ВИДЕО)

Министар унутрашњих послова Србије Небојша Стефановић изјавио је на проби здружене антитерористичке вјежбе полиција Републике Српске и Србије у Лозници да су Српска и Србија спремне да одговоре на све пријетње и безбједносне изазове.
Стефановић на проби вјежбе - Фото: ТАНЈУГ
Стефановић на проби вјежбеФото: ТАНЈУГ

"Желимо да поручимо свима да ни Србија нити Република Српска нису полигон за тест било каквих терористичких акција, да нећемо дозволити да неко угрожава безбједност наших грађана и да ћемо умјети оштро да одговоримо на такву врсту изазова", истакао је Стефановић, саопштио је МУП.

Он је нагласио да је циљ здружене антитерористичке вјежбе, која ће бити одржана сутра, да се покаже да су обје полиције спремне да одговоре на сваки вид тероризма.

"Током сутрашње вјежбе припадници полиција Србије и Републике Српске ће показати да су добро увјежбани, уиграни и да постоји блиска и добра сарадња, како у хапшењу криминалаца, тако и потенцијалних терориста", рекао је Стефановић.

Здружена антитерористичка вјежба полиција Србије и Републике Српске биће одржана сутра у Лозници.

Најављено је да ће вјежби која почиње у 11.00 часова присуствовати предсједник Србије Томислав Николић и предсједник Републике Српске Милорад Додик.