latinica  ћирилица
28/03/2016 |  10:05 ⇒ 10:05 | Аутор: РТРС

Има девет година и живи са 30 змија! (ВИДЕО)

"Никада се нисам плашила змија, чак ни мало! Ја сам луда за змијама" , рекла је деветогодишња Американка Криста Гуарино.
Криста Гуарино - Фото: Screenshot
Криста ГуариноФото: Screenshot

Она у свом дому, у Мичигену живи са још 30 змија, међу којима су и једна анконда и питон од четири метра. Иако је змије свакодневно уједају, дјевојчица каже да то није ништа страшно јер оне нису отровне.

Иако већина дјевојчица њеног узраста воли лутке, а од животиња псе или мачке, Криста је пасионирани љубитељ змија.

Њен отац Џејми је експерт за рептиле, па се Криста од раног дјетињства често сусретала са овим животињама.

Када је имала само двије године неустрашиво је држала змије у рукама!

Отац дјевојчице, велики љубитељ змија поносно истиче да је једна од првих ријечи његове кћерке била “змија“ и да је одувијек знао да ће бити заљубљеник у рептиле.

Када дође распуст, Криста је главна испомоћ оцу на фарми рептила коју посједују. Она их храни и мази без имало страха. Чак ни чести уједи нису је натјерали да се остави овог необичног хобија.

Кристина мајка Ешли и друго двоје дјеце ове породице не дијели љубав оца и кћерке. Мајка каже да се пије брака са Кристиним оцем јако плашила змија, али да се временом на њих навикла. Никада их није завољела, само се помирила са чињеницом да их отац и кћерка толико воле.

"Људи ме осуђују што чувам толико змија поред дјеце. Говоре да су змије зле. Али, ти људи су неедуковани, а коментари су им смијешни. Ако моја кћерка воли змије, не желим да јој ускратим да их има.", рекао је отац мале Кристи.

Када довољно порасте, Кристи има велику жељу да отвори свој зоо врт у коме ће људима доказати колико су змије заправо дивне.

Извор: zivotinje.rs