latinica  ћирилица
18/03/2016 |  11:22 ⇒ 11:24 | Аутор: Агенције

Мистериозно откриће у америчкој војној бази (ВИДЕО)

Америчка војна база Област 51 већ пола вијека интригира јавност, а један "ловац на НЛО" тврди како је управо тамо пронашао оно што још нико није.
Мистериозно откриће у америчкој војној бази - Фото: Screenshot/YouTube
Мистериозно откриће у америчкој војној базиФото: Screenshot/YouTube

Потрага за ванземаљским облицима живота не губи на популарности, али док неки "ловци" до детаља анализирају НАСА фотографије околних планета и сателита, један “ловац“ је сигуран како је доказ за њихово постојање нашао на Земљи, тачније у америчкој савезној држави Невада, односно, у чувеној војној бази Област 51.

Скот Ворнинг тврди како је захваљујући Гугловим мапама и опцији "путовања кроз вријеме" на тој апликацији у једном хангару Области 51 пронашао објекат који неодољиво подсјећа на, ни мање ни више, него на култни Миленијум фалкон, свемирски брод из "Ратова звијезда".

Ворнинг је дотични доказ пронашао још 2010. и од тада је упозоравао да ће Гугл ускоро видјети да има доказе и да ће избрисати спорне слике. Тада је дао и тачне кооординате, али након неког времена, на тим координатама се више ништа није могло видјети. Ипак, Ворнинг је недавно рјешио да помогне свим радозналим "НЛО ловцима" тако што је на свом каналу на Јутјубу окачио видео у коме објашњава тачно шта је и гдје видио.

"НЛО је смјештен у хангару", рекао је поткрепљујући своје откриће тврдњама Боба Лазара, бившег владиног научника и инжењера који је у неколико наврата говорио и НЛО управо на том мјесту.

"Јасно се види округли објекат под кровом хангара. Изгледа као да су тамо паркирали брод Миленијум фалкон", рекао је Ворнинг.