latinica  ћирилица
09/02/2016 |  18:51 ⇒ 19:05 | Аутор: Агенције

Поклон-пакет за кандидате за Оскара садржи и "вампирско подизање груди"?

Глумци и режисери номиновани за Оскара ове године добиће ваучере за плаћени десетодневни пут у Израел у појединачној вриједности од 55.000 долара, као дио поклон-пакета који се даје кандидатима за ту награду. Пакет између осталог садржи и "вампирско подизање груди", при чему се користи сопствена крв пацијента за "лијеп деколте без импланата".
Оскар - Фото: Агенције
ОскарФото: Агенције

 Ваучере ће добити 26 кандидата за Оскара и домаћин церемоније додјеле, а укупна вриједност им је 1,5 милиона долара.

Сваки ваучер покрива лет авионом у првој класи и хотелске трошкове у хотелу са пет звјездица за двије особе.

Они ће моћи да одсједну у хотелима попут "Валдорф Асторије" у Јерусалиму (велика слика изнад), који је недавно рангиран као седми најбољи на Блиском истоку, гдје апартмани стају и 2.000 долара за ноћ.

Израелски лист Xaarec  пише да је пут у Израел најскупљи поклон у пакету, који вриједи укупно 200.000 долара.

Израелски министар туризма Јарив Левин рекао је да је циљ поклона да холивудске звијезде "доживе Израел из прве руке, а не кроз медије".

У случају да одлуче да уновче ваучере, њихова посјета ће имати "огроман одјек међу милионима њихових обожавалаца и на друштвеним мрежама", истакао је министар.

Међу сретним добитницима који би могли да разгледају Тел Авив и шетају улицама старог града у Јерусалиму, су Мет Дејмон, Кристијан Бејл и и Кејт Винслет.

У поклон-пакету је и петнаестодневна шетачка тура по Јапану и могућност да се изнајмљује аутомобил марке "ауди" током једне године.

Пакет између осталог садржи и "вампирско подизање груди" (vampire breast lift), нови метод доктора Чарлса Ранелса, при чему се користи сопствена крв пацијента за "лијеп деколте без импланата".

Луксузни пут у Израел дјелимично финансира израелска влада у нади да ће филмске звијезде засјенити извјештаје о проблемима са којима је земља суочена, коментаришу свјетске агенције.

Израел већ дуго тражи начина да превазиђе бојазан страних посјетилаца због безбједносне ситуације, имајући у виду деценијски сукоб са Палестинцима и да нови талас насиља траје већ пет мјесеци.

Силвестер Сталоне је 2014. године за вријеме рата у Појасу Газе потписао произраелску петицију, а Леонардо Дикаприо је већ био у Израелу 2010, када је посјетио своју тадашњу дјевојку топ модел Бар Рефаели.

Један од Сталонеових ривала за најбољу споредну мушку улогу је Марк Рајланс, пропалестински активиста у Великој Британији, који можда неће хтјети да дође у Израел.