latinica  ћирилица
06/09/2015 |  14:19 | Аутор: РТС

Митровић: Нови играчи су унијели свежу крв

Фудбалски репрезентативаац Србије Александар Митровић вјерује да је српској селекцији било потребно освјежење у виду нових играча.
Александар Митровић - Фото: Getty Images
Александар МитровићФото: Getty Images

"Све утакмице до краја године морамо да искористимо како бисмо се што боље уиграли за квалификације за Свјетско првенство", рекао је Митровић.

Он је рекао да су репрезентацији Србије добро дошли нови играчи, попут оних који су наступили против Јерменије.

"Нови играчи су унијели свежу крв, одиграли су сасвим добро што се мене тиче, уосталом као и цијели тим. Одрадили смо све што се тражило од нас", рекао је Митровић новинарима.

Србија је у петак забиљежила прву побједу у квалификацијама, пошто је пред празним трибинама у Новом Саду савладала Јерменију у шестом колу.

"Били смо бољи. Постојао је мали притисак с обзиром на то да смо играли код куће. Али, циљ су били добра игра и три бода, што смо и остварили", оцијенио је Митровић.

Према његовим ријечима, предстојећи пријатељски сусрет са Француском ће значити српском тиму због самопоуздања.

"Значиће нам дуел са Француском како бисмо задржали побједнички низ. Све утакмице до краја године морамо да искористимо максимално како бисмо се што боље уиграли за квалификације за Свјетско првенство", рекао је Митровић.

Он је истакао да је задовољан својим играма, као и то да се нада да ће почети да даје голове.

"Надам се да ћу ускоро да почнем да дајем голове. Задовољан сам својим играма, али ми недостаје погодак, да пробијем тај лед. Надам се да ћу га ускоро дати послије много времена", казао је Митровић.

Утакмица између Србије и Француске играће се у понедјељак од 20.45 у Бордоу.