latinica  ћирилица
12/06/2015 |  13:16 | Аутор: РТРС

Полуфинално вече X Factora Adria: Пјесме са посветом и специјални музички гости!

Највеће музичко такмичење у региону улази у узбудљиву завршницу. У недјељу од 20.00 часова на РТРС-у пратићемо полуфинале, након којег ће бити познато шест суперфиналиста које публика жели да види у Комбанк Арени 21. јуна.

Такмичари су за тематско вече "Пјесме са посветом" изабрали занимљиве нумере, а коме их посвећују, сазнаћемо ускоро. Поред осам преосталих такмичара који се боре за мјесто у суперфиналу, имаћемо прилику да видимо наступе чак четири специјална госта. Један од њх је Лукијан Ивановић, који је прошле године стигао до финала. Лукијану је X Factora био одскочна даска
за почетак успјешне каријере, а публици ће представити нову пјесму.

“Радујем се што ћу баш у X Factora Adria промовисати нову пјесму "Хајде воли ме"... Пјесма је мој лични печат у ауторском раду, и она ће и стилски најавити пјесме које ће се наћи на мом албуму", истиче прошлогодишњи финалиста.

Видјећемо и црногорског умјетника Славка Калезића кога такође памтимо из прошле сезоне као такмичара и водитеља. Свој сингл "’Feel the love" Славко посвећује Исидори Бјелици која се по други пут бори против канцера. Чека нас и премијера сингла Влаха Арбулића, познатог хрватског манекена, који гради и музичку каријеру.

Ексклузивно у X Factora наступа и Jacques Houdek који ће отпјевати хит "Нов човјек", аутора Александре Милутиновић. Ова хрватска звијезда позната по надимку "’The Voice" нам је открила да прати шоу и да се радује наступу:

"Част ми је што ме је продукција позвала да наступим у полуфиналу овако великог шоу програма, а припремио сам и једно симпатично изненађење током наступа. Обрадовало ме кад су Синиша Видовић и Антонио Криштофић одабрали управо моје пјесме за своје изведбе, а лијепо је било и од Илије чути да сам му ја један од пјевачких узора. Моји фаворити, Данијела, са којом сам и
сарађивао и Илија су испали из такмичења, али су остали још неки сјајни таленти. Ово је за њих одскочна даска и ја им желим да им музика увијек буде примарни мотив за бављење овим послом."

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria