latinica  ћирилица
11/06/2015 |  09:15 | Аутор: РТРС

Фудбалери Израела дочекани уз највеће мјере безбједности

Фудбалска репрезентација Израела допутовала је синоћ у Зеницу, гдје ће се у петак састати са Босном и Херцеговином у дуелу шестог кола квалификација за Европско првенство 2016. године.

Селекција Израела дочекана је под највећим полицијским обезбјеђењем које су досадашње гостујуће репрезентације имале доласком у Зеницу, пише портал "klix.ba".

Селекцију Израела су допратили припадници Кантоналне и Федералне полиције, а није изостало ни израелско осигурање које се бринуло за сигурност својих репрезентативаца.

По доласку у Зеницу, репрезентација Израела смјестила се у хотел Зеница испред којег су током јучерашњег дана уклоњена сва приватна возила која су се налазила на паркингу.

Према истом извору, на паркингу су били распоређени и припадници полиције са дугим цијевима, а све је протекло у најбољем реду.

Утакмица шестог кола квалификација за пласман на Европско првенство између БиХ и Израела игра се на стадиону "Билино поље", са почетком у 20 часова и 45 минута.

Репрезентација Израела је тренутно на трећој позицији у групи са девет бодова, иза Белгије и Велса, док је БиХ на претпосљедњем мјесту са пет освојених бодова.