latinica  ћирилица
04/05/2015 |  09:18 | Аутор: РТРС

X Factor Adria: Сљедећа фаза такмичења "Куће судија"

Нина Бадрић и Мирко Вукомановић специјални гости прве епизоде нове фазе такмичења
Масимо Савић и Нина Бадрић - Фото: РТРС
Масимо Савић и Нина БадрићФото: РТРС

У новој епизоди X Factora Adria гледаћемо први дио узбудљиве фазе такмичења “Куће судија” у којој ће се кандидати представити својим менторима и њиховим гостима - овога пута у кућној атмосфери.

У недјељу од 21.00 на РТРС-у гледаћемо судије Жељка Јоксимовића и Массима Савића у најтежој улози до сада. У овој фази такмичења жири је, због тежине задатка, позвао и специјалне госте који ће помоћи при оцјењивању кандидата, јер само по три такмичара из сваке групе иде у сљедећу фазу.

Масимо Савић је позвао своју колегиницу Нину Бадрић, док је Жељко Јоксимовић позив упутио дугогодишњем пријатељу, продуценту X Factora Adria и сувласнику продукције која реализује шоу - Мирку Вукомановићу.

- Мирко је прије свега мој добар пријатељ, али и изузетан професионалац и продуцент, има пуно искуства и доста цијеним његов рад. Идеју да баш он буде гостујући ментор сам добио управо на једном од снимања и пожелио да видим какав би он био у мојој улози. И био сам у праву, Мирко је сагледао ствари из мало другачије перспективе и вјерујем да су савјети које је дао мојој групи били драгоцјени, искрен је Јоксимовић.

Популарна пјевачица и Масимов гост у овонедјељној емисији, Нина Бадрић, описује како је било на снимању: Имала сам част упознати неке изузетно талентоване младе људе за које сам увјерена да ће својим представљањем задивити многе гледаоце. Мислим да су сви они схватили да је овај посао изнад свега велики рад и труд. Таленат је само 50%, а за своје мјесто под сунцем треба се изборити у жестокој конкуренцији. У X Factoru није важан само глас већ спој свега у једној особи, а надасве харизма што ће у завршници такмичења само једнога од њих довести до побједе.

Како су се Жељко и Массимо заједно са својим гостима снашли у оцјењивању кандидата, какви су били коментари, које су савјете упутили будућим финалистима, ко је плакао, а ко био срећан видјећемо у недјељу.

Подсјећамо, Жељкова група су дјевојке, а Масимо оцјењује кандидате старије од 27 година.

Куће судија опис:

У двије епизоде, колико траје ова фаза такмичења, гледаоци ће имати прилику да завире у луксузне куће и остваре блискост са меторима. У кућној атмосфери ментори и њихови гости, пошто чују кандидате, одлучују ко заслужује да се нађе у најзахтјевнијој фази такмичења: емисијама уживо. У коначној одлуци менторима помажу њихови специјални гости: познате личности из свијета музичке индустрије који искреним савјетима и коментарима помажу својим домаћинима. Задатак није ни мало лак: само по три такмичара из сваке групе иде у сљедећу фазу такмичења, те је саопштавање коначне одлуке веома емотивно искуство и за гледаоце. Одабраних 12 канидата потом наступа у сљедећој, најузбудљивијој фази такмичења: емисијама уживо!

Све детаљније информације можете пронаћи на сајту xfactoradria.com и на званичној Facebook страници www.facebook.com/XFactorAdria