latinica  ћирилица

Лека побиједио у десетој епизоди ТЛЗП-а !!

Мира Шкорић није знала ниједну ријеч у пјесмама, Едита одушевила маестралном имитацијом Индире Радић.

 Десета епизода најгледанијег регионалног хуманитарног талент шоуа "Твоје лице звучи познато" је показала ко прави најбољу пародију, а ко најбољи ајвар, ко је највећа лавица и ко је кога преварио, а све нас је изненадио Андрија са неочекиваним говором против агресије. Специјални гост је био Мима Караџић, а стални чланови жирија били су као и увијек: Александра Радовић, Андрија Милошевић и Бранко Ђурић Ђуро. Ово је уједно била и посљедња епизода пред полуфинале, које ћемо гледати сљедећенедјеље уживо и у коме ће прилику да гласа добити и публика.

Едита не само што је скинула Индирин храпави глас у пјесми Змај, а онда су она и Андрија довели све до падања на под од смијеха, када су објаснили како се у котлићу прави и прождрне ајвар.

Беби Дол као Ејми Вајнхаус владала је сценом и онако како само она умије извела хит „Валери“.

Тијана Дапчевић као Мадона је раздрмала студио и бацила се на сто жирија, коме су „поиспадале очи“ од шока.

Бранислав Лечић као Антонио Бандерас у филму Десперадо прашио је сценом као латино заводник у најбољем наступу до сад.

Драгана Мићаловић и Леон као Нина Бадрић и Дино Мерлин прво су заводили, а онда су се међусобно варали и раскућили у дуету Ти си мене.

Стеван Анђелковић као Фарел Вилијамс и Мира Шкорић као Кејти Пери направили су општи хаос на сцени, Мира је храбро преживјела све опасности и препреке, а Стеван је био ту да нас разгали и спаси је од ајкуле.

Ненад Пагонис као Ђорђе Балашевић уз хор Вокал Кидс из Панчева пренио је поруку мира пјесме „Само да рата не буде“.

Бане Видаковић као Бајага одушевио је све баладом "Од када тебе волим", а затим дигао студио на ноге уз пјесму "Берлин".

Побједник 10. епизоде, Бранислав Лечић, награду од 1.000 евра донирао је Уницефу, за неки од њихових програма за дјецу, тако да ће новац отићи онима којима је тренутно најпотребнији.