latinica  ћирилица

6. епизода - Мира Шкорић савршено "скинула" Марију Шерифовић и побиједила

Мира Шкорић је фантастично „скинула“ Марију Шерифовић и однијела убједљиву побједу. Шесту епизоду најгледанијег хуманитарног шоуа у региону „Твоје лице звучи познато“ обиљежиле су нешто оштрије критике жирија у саставу: Александра Радовић, Андрија Милошевић, Бранко Ђурић Ђуро, на челу са Маријом Шерифовић, као специјалном чланицом жирија.

Епизоду је отворио Бранислав Лечић као Дино Дворник, који је због премора имао малих проблема, па је наступ прекинут, али је на захтјев публике одлучено да му буде пружена још једна шанса. Наравно, заслужено!

Гага Мићаловић и Стеван Анђелковић извели су сензуалан наступ као Шакира и Малума са хитом „Шантаје“.

Едита и Бане Видаковић као Тифа и Бора Чорба су нас својим ватреним наступом вратили у осамдесете. Бане се приватно дружи са Бором и нада се да је Бора гледао наступ и сматра да су побиједили ако му се буде допао наступ.

Беби Дол оживјела је диско сцену као Дона Самер и вратила нас у веселе седамдесете.

Тијана Дапчевић је све подсјетила на омиљене пјесме Беби Дол када је наступила као она и извела нумере „Хајде да причамо о љубави“ и „Мустафа“.

Леон је извео акробатске скокове и димом обавио цијелу сцену као „Twenty One Pilots“.

Мира Шкорић као Марија Шерифовић је својим наступом распаметила публику и одушевила праву Марију Шерифовић!

Ненаду Пагонису, као Херију Стајлсу, се у романтичном наступу придружила супруга Маја и све изненадила својим пјевањем. Сазнали смо да заједно пјевају у рок бенду, и да, по мишљењу Маје, Ненад бокс одрађује, а да је потпуно посвећен пјевању и овом шоу.

 

Победник, Мира Шкорић, награду од 1000 евра додијелила је Институту за онкологију и радиологију Србије, за дјечје одјељење.