latinica  ћирилица

Побједа Ненада Пагониса у 5.емисији: На сцени се кретао као перо лака, а ударао као супер тешка категорија

Десеторо такмичара, заједно са изванредним жиријем приредили су још једно незаборавно вече у шоу програму „Твоје лице звучи познато“ у којем је као побједник из такмичарског ринга изашао кик боксер Ненад Пагонис. Његова имитација Марка Ентонија била је једном ријечју изванредна. Наступ за десетку - од трансформације, сценских покрета, гестикулације све до пјевања на коме би му могли позавидјети многи пјевачи.

 Пагонис се на сцени појавио заједно са Леоном и Едитом који су се нашли у кожи репера Питбула и Ентонијеве бивше жене, музичке звијезде и глумице Џеј Ло. И као трио фантастико били су фантастични.


На сцени ТЛЗП изведен је и један дует. Гага и Тијана оживјеле су на најсмјешнији могући начин Џеја и малену Дару Бубамару. Својим скакутањем, акцијом попут струјног удара забавили су комплетан жири и публику.

Бане је такође показао моћ за невиђену трансформацију увлачећи се у кожу Тине Тарнер, док је Лека бриљирао као Фигаро у опери Севиљски берберин и доказао да је легенда којој је олако да овлада сценом.

Беби Дол, која је прва наступила, имитирала је врхунску пјевачицу Мериму Његомир, а праву кафанску атмосферу дочарала је Зорица Брунцлик, тј. Мира Шкорић пјесмом „А тебе нема“. Њена пјесма емотивно је погодила Ђуру и Андрију који су чак и чаше ломили.


Најемотивнији је био наступ Стевана Анђелковића који је оживио Тошета Проеског. Извођење за све похвале.