X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Печат
политички магазин
Печат
21:15
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД

О ЕМИСИЈИ
Печат

"Печат" у нову сезону улази с провјереном екипом новинара и истим циљевима. Да будемо најгледанији политички магазин у Српској и нека врста огледала наше стварности.

Праћење и анализа политичке сцене у РС и БиХ, свакондевни проблеми људи, сложена социјална и економска ситуација, перспективе РС, само су неке од тема. Нећемо затварати очи на примјере корупције у јавном сектору и предузећима, такође се нећемо устручавати да афирмишемо младе људе и истакнемо примјере успјешног привредног пословања. Због интереса јавности и посебног сензибилитета који наши глеадоци имају према неријешеним предметима ратних злочина, као и до сада пратићемо и критички се освртати на рад судова и тужилаштава, посебно Суда и Тужилаштва БиХ. Не треба сметнути с ума чињеницу да се на основу донесених пресуда пише историја о дешавањима током рата 92-95. у БиХ, а српски народ у БиХ ничим није заслужио етикету "геноцидног". Дешавања из региона као и рефлексије свјетских догађаја такође ће бити заступљени у "Печату".

У новој сезони емисија "Печат" наша намјера је да искорачимо у садржају и начину презентовања прича. Као и претходних сезона, уважићемо и глас наших гледалаца, сугестије и приједлоге радо прихватамо и претачемо у новинарску причу.

Без лажне скромности,  можемо да истакнемо да је "Печат" у протеклих годину дана дао печат времену. Анализирали смо рад јавних предузећа у Српској, предвиђали наредне кораке на политичкој сцени, отварали причу о манипулацијама у процесу тражења несталих и одшкринули забрањена врата ОХР-а. Наравно, има и оних који нас не воле и подмећу клипове. Ми их разумијемо и позивамо да нас и убудуће редовно гледају. Наставићемо да радимо одговорно и професионално, нећемо да штедимо никога, говорићемо јасно и без увијања, зато мислим да ће емисија "Печат" и даље бити радо гледана емисија у домовима грађана Републике Српске.

Уредница емисије: Нада Велетић

Редакција: Информативни програм

Контакт: