latinica  ћирилица
Вимблдон
Вимблдон
--:--
НА ПРОГРАМУ
ПОНУТОСРИЧЕТПЕТСУБНЕД
О ЕМИСИЈИ
Вимблдон

ВИМБЛДОН

Tрећи Гренд слем турнир сезоне – Вимблодн, незванично првенство свијета и ове године окупиће најбоље тенисере и тенисерке. Изузетно ће би занимљиво у мушкој конкуреницји. Титули шампиона брани домаћи тенисер, Енди Мареј. Шкот ове сезоне ни приближно није у форми као у другом дијелу прошле године, када је управо од тријумфа на Вимблодну кренуо његов пут ка врху АТП листе. Такође, много пажње изазваће и Новак Ђоковић, чији је пад кренуо упарво на прошлогодишњем турниру у Вимблдону. Српски тенисер, ако се све коцкице поклопе, послије Вимблдона, може да се врати на прво мјесто. Тешко, можда и нереално је то очекивати, ако узмемо у обзир како најбољи српски тенисер игра посљедњих годину дана.

Можда фаворит број један је Роџер Федерер, који је у одличној форми, али не треба заборавити ни Надала, којем трава није специјалност, али како игра, може сигурно далеко да догура. Ту су и Вавринка, Раонић, Нишикори и плејада млађих предвођена Тимом, Соком, Александром Зверевим, Кирјосом.

Очекује нас изузетно јак и квалитетан турнир, добар тенис у којем можете да уживате на нашем програму од 3. до 16. јула.

Редакција: Спортски програм